Praktijk Conny Vissers

Ondersteund vrouwen tijdens de overgang

Waarom
Praktijk
Conny Vissers

Maar liefst 80% van vrouwen in de overgang ervaart 1 of meerdere klachten. En meer dan de helft van deze vrouwen denken dat ze er niets aan kunnen doen of dat het erbij hoort. Zelf heb ik 20 jaar last gehad van de overgang en bijna niemand wilde of kon me helpen.

Daarom heb ik de OVARI methode ontwikkeld waarin ik vrouwen in de overgang help weer klachtenvrij door het leven te gaan. Ik richt me daarbij op voeding, leefstijl en mindset.

Mijn naam is Conny Vissers. Ik ben lid van de beroepsverenigingen RBCZ en VBAG. En mijn behandelingen worden door veel zorgverzekeringen vergoed.

Van masseur tot allround vrouwentherapeut

Met veel plezier ben ik 35 jaar lang werkzaam geweest in de zorgsector. Toen ik in 2010 echter het diploma sportmassage op zak had, kwamen steeds meer mensen naar me toe met uiteenlopende klachten.

Zo ontstond een groeiende behoefte om anderen van hun pijn en/of ongemak af te helpen. En heb ik de stap gezet naar het dienstverlenend ondernemerschap.

Met succes deed ik ook de opleiding massagetherapie. En toen… was er geen houden meer aan. Sindsdien volg ik de ene na de andere studie (zie overzicht hieronder) en daarnaast nog talloze cursussen voor behandelspecialisaties. Ik voel me dan ook senang bij het motto:
een leven lang leren. Of zoals de Fransen dat zo mooi noemen ‘education permanente’.

  •  2010 MBO Sportmassage bij IVS Opleidingen Sliedrecht

  •  2015 HBO Massagetherapie bij Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

  •  2016 HBO Medische Basiskennis bij Energieschool Den Bosch

  •  2016 HBO Orthomoleculaire Therapie bij Natura Foundation Numansdorp (volgens de klinische psycho neuro immunologie)

  •  2019 HBO Hypnotherapie bij Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen

  •  2020 HBO Allround Mental Coach - Psychosociaal Therapeut (in opleiding) bij Take Off Support Rijswijk

Je blik verruimen en leergierig blijven. Dat is de basis waarop mijn brede kennis en ervaring gestalte heeft gekregen. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik van beginnend masseur ben uitgegroeid tot allround vrouwentherapeut. En dat mijn praktijk in 2020 alweer tien jaar bestaat.

Van harte hoop ik je binnenkort te mogen verwelkomen bij Praktijk Conny Vissers!

Contact

Adres

Wisselkom 33

4651 WP Steenbergen

Telefoon

 

0167-562030

Recensies